image
Sursa foto: bbc.com

Chelsea ratează Liga şi are "gaură" în buget, Abramovich ia măsuri: declanşează "revoluţia" la Londra

Roman Abramovich e gata să declanşeze revoluţia la Chelsea la finalul unui sezon pe care, cel mai probabil, Antonio Conte îl va termina în afara locurilor de Liga Campionilor. Iar Anthony Martial (22 de ani) e prima ţintă a miliardarului rus de pe Stamford Bridge.

La cinci puncte în spatele lui Tottenham, echipa de pe locul al patrulea, cu trei etape înaintea finalului din Premier League, Chelsea va pierde peste 50 de milioane de lire sterline ca urmare a faptului că nu va juca în Liga Campionilor anul viitor, iar situaţia nu-i place lui Roman Abramovich. Înainte să ia o decizie privind soarta lui Antonio Conte, rusul a pus la cale planul pentru un 2018/2019 de succes, iar prima idee care i-a venit în cap e transferul unui jucător de la rivala Manchester United.

Conform Daily Mail, Chelsea se va pune la masa discuţiilor cu Jose Mourinho pentru transferul lui Anthony Martial, francezul nemulţumit de statutul său pe Old Trafford odată cu venirea lui Alexis şi cristalizarea unei linii ofensive cu Sanchez, Pogba, Lingard şi Lukaku. Lăsat pe bancă în multe dintre meciuri, Martial are lucruri de reproşat lui Jose Mourinho, iar "albaştrii" speră că vor găsi cheia pentru a-l convinge să vină pe Stamford Bridge.

Transferat cu surle şi trâmbiţe de la AS Monaco, în 2015, lui Martial i se prevedea un viitor foarte frumos, dar "explozia" adevărată a întârziat să apară, în ciuda celor 60 de milioane de euro plătite acum trei ani. În acest sezon, atacantul francez a jucat destul de mult în prima parte, dar calculele s-au schimbat începând din iarnă, iar Martial are 11 goluri şi zece pase decisive în 40 de partide în care a îmbrăcat tricoul "diavolilor" în această stagiune.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: