image
Sursa foto: Jurnal.md/Nadejda Roșcovanu

Adjunctul Administratoarei USAID pentru Biroul Europa și Eurasia, Erin McKee, a vizitat postul de televiziune Jurnal TV

Misiunea USAID în Republica Moldova împlinește 30 de de activitate. Cu această ocazie, la Chișinău a venit adjunctul administratorului USAID pentru Biroul Europa și Eurasia, Erin McKee. În programul vizitei a fost inclus și postul nostru de televiziune. Jurnal TV este singura instituție media, pe care și-a dorit s-o vadă Erin McKee. Potrivit oficialului american, instituția noastră este este cea mai populară și mai independentă din Republica Moldova.

Adjunctul administratorului USAID pentru Biroul Europa și Eurasia, Erin McKee, și Scott Hocklander, directorul Misiunii USAID Moldova, au avut o discuție cu administrația Jurnal TV, de la care au aflat care sunt realizările instituției, dar și dificultățile cu care se confruntă un post TV independent.

Datorită sprijinului acordat de USAID, Jurnal TV a cumpărat de la Media Grup Ukraine șase seriale de top pentru a diversifica grila de emisie și, în semn de respect față de poporul ucrainean aflat în război cu Rusia. În perioada 14-16 septembrie, Erin McKee a avut o întâlnire cu președintele Maia Sandu, cu beneficiari ai proiectelor de asistență, printre care și mulți fermieri.

Erin McKee a efectuat o vizită în satul Bilicenii Vechi, raionul Sângerei, sat care a beneficiat de asistența USAID prin intermediul Programului ”Comunitatea mea”.

Luni, 19 septembrie, urmăriți după știrile de la ora 19:00 un interviu pe care Erin McKee l-a acordat exclusiv postului nostru de televiziune. În discuția cu moderatorul emisiunii ”Ora Expertizei”, Dumitru Mișin, oficialul american vorbește despre grandiosul proiect de digitalizare și e-guvernare, securitatea informațională și mass-media din Republica Moldova.

SS
SS
SS
ss
ss
ss

Noutăţile partenerilor

comentarii: