image
Sursa foto: jurnal.md

VIDEO: Momentul în care Andrei Năstase este bruscat de mascați; Către Pânzari: „Te somez să te supui deciziei Guvernului”

Ministrul de Interne, Andrei Năstase, a fost bruscat de mascați. S-a întâmplat în momentul în care acesta a încercat să intre în sediul IGP Botanica, unde aveau loc descinderi ale celor de la Fulger împotriva polițiștilor care și-au declarat ieri sprijinul pentru noua guvernare.

„În calitate de ministru de Interne și deputat, cer acestor oameni care poartă uniforme de polițiști, nimeni dintre ai nu s-au legitimat. Nimeni nu are garanția că reprezintă și altceva decât poliția. Le cer să elibereze accesul în această instituție. În calitate de deputat am acces în orice instituție de stat”, a spus Năstase.

Ministrul de Interne l-a somat pe fostul șef al IGP, Alexandru Pânzari, să se spună hotărârii de Guvern prin care a fost demis. „Orice vei face împotriva Constituției va fi folosit împotriva dumitale, de către un procuror liber”, s-a adresat Andrei Năstase către Pânzari. „S-o folosească”, a spus fostul șef al IGP.

Amintim că, în această dimineață, cei de la Fulger au venit la secția 6 a Inspectoratului Național de Investigații, sectorul Botanica, acolo unde lucrează polițiștii care și-au declarat ieri sprijinul pentru noua guvernare.

Pânzari a declarat că în clădire se află documente secrete și de aceea a fost desfășurată operațiunea, după ce mai mulți polițiști au declarat că susțin noua putere.

Pânzari n-a fost în stare să răspundă de ce a fost nevoie de zeci de mascați pentru extragerea unor documente sau pentru 6 angajați.

Noutăţile partenerilor

comentarii: