image
Sursa foto: uefa.com

Milan, aproape de a mai realiza un transfer important

AC Milan este aproape să mai realizeze un transfer de marcă, după ce a bătut palma cu rivala Juventus pentru argentinianul Gonzalo Higuain.

Presa italiană susține că "rossonerii" s-au înțeles cu mijlocașul brazilian Bernard, care a devenit liber de contract în această vară, după încheierea înțelegerii cu Șahtior Donețk.

Patru ani de contract îi oferă Milanul fotbalistului sud-american în vârstă de 25 de ani, care ar urma să primească un salariu cuprins între 2,5 și 3 milioane de euro pe an.

Bernard a petrecut ultimii cinci ani la campioana Ucrainei, unde a fost adus de Mircea Lucescu în 2013, de la Atletico Mineiro, pentru 25 de milioane de euro. Și Chelsea s-a interesat în această vară de serviciile sale.

Brazilianul a jucat 157 de meciuri și a marcat 28 de goluri pentru Șahtior, în toate competițiile.

A evoluat de 14 ori și pentru naționala Braziliei, în tricoul căreia a marcat o singură dată.

Bernard a câștigat în decursul carierei trei titluri, trei Cupe și trei Supercupe ale Ucrainei, plus Copa Libertadores și două titluri regionale cu Atletico Mineiro.

În afara lui Higuain, adus pentru 18 milioane de euro, plus 36 anul viitor, Milan l-a mai adus în aceste zile de la Juventus pe Mattia Caldara, la schimb cu Leonardo Bonucci.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: