image
Sursa foto: Getty Images

Mesajul familiei Schumacher pentru Lewis Hamilton: ”Nu putem nega că am fi dorit ca Michael să dețină recordul!”

Lewis Hamilton a avut parte de un moment emoționant după victoria din Eifel Grand Prix - după ce a egalat recordul lui Michael Schumacher de 91 de succese în Formula 1, pilotul britanic a primit un cadou special.

Fiul lui Michael Schumacher, Mick, i-a dăruit o cască care i-a aparținut fostului campion mondial și l-a felicitat pentru performanță. Hamilton a fost impresionat de gest și i-a mulțumit din inimă: ”Sunt extrem de onorat!”, au fost cuvintele campionului en-titre.

Iar pe rețelele sociale a venit un nou mesaj semnat de Michael Schumacher și familia lui.

“Felicitări, o mare realizare a unui mare pilot. Nu putem nega că am fi fost fericiți ca Michael să dețină recordul, dar așa cum spunea el mereu: recordurile există pentru a fi doborâte”, au fost cuvintele postate pe twitter.

Și Hamilton a consemnat întâlnirea cu fiul lui Michael Schumacher.

”Îmi amintesc cum îl urmăream pe Michael când eram puști, cum câștiga atâtea curse și visam și eu să reușesc acest lucru. Asta demonstrează cum visele devin realitate. Și îi mulțumesc lui Mick Schumacher, a fost un moment ireal. Unul pe care nu-l voi uita niciodată,” a fost mesajul lui Lewis Hamilton.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: