image
Sursa foto: Getty Images

Zlatan Ibrahimovic s-a accidentat din nou. Cât va lipsi de pe gazon starul lui AC Milan

Fotbalistul suedez Zlatan Ibrahimovic (40 de ani) are o problemă la genunchi şi nu va mai juca în acest an, a anunţat marţi, într-o conferinţă de presă, antrenorul lui AC Milan, Stefano Pioli, citat de TuttoMercatoWeb.

Milan va juca miercuri pe terenul lui Empoli în etapa a 19-a din Serie A, ultima a turului şi totodată ultima din acest an.

"Ibrahimovic va lipsi împotriva lui Empoli din cauza suprasolicitării genunchiului stâng", a declarat Pioli. Atacantul, care a fost operat în acest an la genunchiul stâng, are 7 goluri în 11 meciuri din actuala ediţie a campionatului Italiei.

În altă ordine de idei, Pioli a indicat că fotbalistul său Rafael Leao, care se reface după o accidentare la coapsă, va fi apt pentru primul meci din 2022, pe 6 ianuarie, când rossoneri vor primi vizita Romei.

"Numărul de accidentări musculare în luna noiembrie a fost prea mare şi pe termen lung poţi plăti pentru asta", a spus tehnicianul.

Întrebat dacă echipa s-ar putea întări în perioada de transferuri din luna ianuarie, el a răspuns: "În primul rând le doresc jucătorilor mei să fie sănătoşi, să poată să joace cu continuitate fotbalul nostru, şi sper să facem un meci foarte bun cu Empoli. Mercato? Şefii sunt atenţi la mercato din luna ianuarie, în primul an au venit Saelemaekers, Ibra şi Kjaer, anul trecut Tomori, Meite şi Mandzukic, clubul este atent la oportunităţi".

Milan, la care este legitimat portarul român Ciprian Tătăruşanu, este pe poziţia a 3-a a clasamentului, cu 39 de puncte, la 4 puncte de lider, marea rivală Inter Milano. În ultima etapă, Milan a pierdut pe teren propriu, contra celor de la Napoli, scor 0-1.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: