image
Sursa foto: Getty Images

Sergio Ramos îl atacă pe Mourinho: Mesajul căpitanului madrilen care îl îndepărtează pe portughez de Real Madrid

Căpitanul Realului, Sergio Ramos nu se află în cele mai bune relaţii cu Jose Mourinho. Portughezul demis de Manchester United este cotat cu şanse bune pentru o revenire pe Santiago Bernabeu din vară.

Unul dintre motivele pentru care sosirea lusitanului la Real Madrid este puţin probabilă se leagă de relaţia pe care acesta o are cu Sergio Ramos şi o parte dintre coechipierii săi. Căpitanul blanco a tras deja vineri un semnal de alarmă: ”Avem 5 ani de succese fără Mourinho şi voi vorbiţi în continuare de el” a atacat legendarul fundaş merengue.

El a continuat: ”Eu nu decid cine vine antrenor la Real Madrid. Nu e treaba mea şi nici a vreunui alt căpitan de la acest club. Din respect pentru actualul antrenor nu voi intra în astfel de discuţii” a mai spus fundaşul Realului.

Jose Mourinho a plecat de la Real Madrid în 2013 într-un moment în care relaţia sa cu Sergio Ramos nu era cea mai bună. Portughezul a recunoscut însă recent într-un interviu că nu are nimic de împărţit cu niciunul dintre jucătorii alături de care a lucrat la fostele sale formaţii.

Sergio Ramos este cea mai puternică voce din vestiarul merengue. El s-a ”remarcat” şi dupa demiterea lui Julen Lopetegui, când a explicat că Real Madrid nu are nevoie de un antrenor cu mână forte precum Antonio Conte. Italianul era principalul favorit pentru a-l înlocui pe fostul selecţioner al Spaniei, dar în cele din urmă a fost preferat Santiago Solari.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: