Unul dintre motivele pentru care sosirea lusitanului la Real Madrid este puţin probabilă se leagă de relaţia pe care acesta o are cu Sergio Ramos şi o parte dintre coechipierii săi. Căpitanul blanco a tras deja vineri un semnal de alarmă: ”Avem 5 ani de succese fără Mourinho şi voi vorbiţi în continuare de el” a atacat legendarul fundaş merengue.

El a continuat: ”Eu nu decid cine vine antrenor la Real Madrid. Nu e treaba mea şi nici a vreunui alt căpitan de la acest club. Din respect pentru actualul antrenor nu voi intra în astfel de discuţii” a mai spus fundaşul Realului.

Jose Mourinho a plecat de la Real Madrid în 2013 într-un moment în care relaţia sa cu Sergio Ramos nu era cea mai bună. Portughezul a recunoscut însă recent într-un interviu că nu are nimic de împărţit cu niciunul dintre jucătorii alături de care a lucrat la fostele sale formaţii.

Sergio Ramos este cea mai puternică voce din vestiarul merengue. El s-a ”remarcat” şi dupa demiterea lui Julen Lopetegui, când a explicat că Real Madrid nu are nevoie de un antrenor cu mână forte precum Antonio Conte. Italianul era principalul favorit pentru a-l înlocui pe fostul selecţioner al Spaniei, dar în cele din urmă a fost preferat Santiago Solari.