Berbec

Este o zi cu totul specială, în care totul poate merge bine, de la relațiile cu cei dragi la treburile zilnice. Este suficient să fii atent la cei din jur și să le respecți drepturile.

Taur

Vine o veste bună legată de evoluția profesională, în cazul în care ai muncit pentru asta în ultima vreme. Poate veni și din familie sau de la un prieten.

Gemeni

Te exprimi foarte bine, ai curajul necesar de a spune lucrurilor pe nume și poți face un mare pas înainte, către o realizare pe care o dorești de mult timp.

Rac

Te poți bucura de această zi, cu tot ce aduce ea, în special în sfera sentimentală, unde poate să apară o veste bună, una pe care nu mai sperai să o primești.

Leu

Te-ai asociat cu cine trebuie și ai ocazia să vezi acest lucru acum. Bine ar fi dacă nu te-ai mai uita în urmă, la ce a fost, dacă ai învățat ce trebuia să înveți din acele evenimente.

Fecioară

Devine posibilă astăzi o aprobare a unui proiect care a fost respins sau neglijat de superiorii tăi. Este important să subliniezi beneficiile tuturor celor implicați.

Balanță

Ai șansa de a te bucura de o realizare a cuiva drag sau de faptul că face pași importanți în această direcție. Este o zi luminoasă pe care vei dori să o ții minte.

Scorpion

Te amăgești singur cu idea că mai coordonezi ceva în familie sau într-un grup restrâns. Nici nu ai nevoie de așa ceva, e doar vechiul tău obicei de a dori să controlezi totul.

Săgetător

O adevărată revoluție se produce cu o viteză amețitoare în viața ta și este mai mult decât binevenită, chiar dacă bulversează tot.

Capricorn

Poți primi sugestii dintre cele mai valoroase, dar este esențial să le auzi, să le recunoști valoarea și să le pui în practică, în propria viață.

Vărsător

Poți trece ca gâsca prin apă printr-o succesiune de situații care îți pot aduce beneficii importante și să nu le vezi pentru că ești ocupat cu altceva.

Pești

Ești dornic de schimbare și asta se vede cel mai bine în felul în care abordezi situația din familie cu tot ce înseamnă asta.