image
Sursa foto: enter.online

Campionatul Mondial de Fotbal 2022 – susține echipa preferată împreună cu Enter

Ghicește scorul, câștigă eLei și obține premii absolut speciale marca Enter

Atmosfera se încinge în pragul celui mai așteptat eveniment sportiv al acestui an – World Cup 2022! În cazul în care și tu te numeri printre fanii înrăiți a fotbalului, atunci, te invităm în perioada 20 noiembrie 2022 – 18 decembrie 2022 să faci test celui de-al șaselea simț și să câștigi cadouri de vis!

enter.onlineenter.online

Ce trebuie să faci pentru a participa la concurs? Totul e pe cât se poate de simplu! Accesează platforma https://fotbal.enter.online/, completează scorul fiecărui meci în cadrul World Cup 2022 și acumulează puncte în dependență de pronosticul făcut!

Astfel, în cazul în care tu vei ghici echipa câștigătoare – vei obține un singur punct, iar în cazul în care ghicești scorul final al partidei, vei acumula 3 puncte. Participarea la concurs este absolut gratuită!

Astfel, cu cât mai multe răspunsuri corecte vei oferi, cu atât mai mare punctaj vei obține, iar după te vei putea alege și cu unul dintre cadourile oferite de compania Enter:

- TV performant;

- Microsoft Xbox Series;

- Aspirator portabil;

- Cafetieră:

- Grill electric;

- Rucsac pentru laptop;

- Umidificator

Pe lângă oportunitatea de a câștiga cadouri valoroase tu ai șansa să obții și bonusuri valoroase eLei! Te așteaptă o lună plină de suspans și emoții de neuitat, petrece timpul într-un ritm cu adevărat competitiv și împarte emoțiile cu prietenii. Nu ezita! World Cup 2022 se apropie cu pași grăbiți, e cazul să reușești să te înregistrezi pe https: //fotbal.enter.online/ , să faci față competiției și să obții premii de vis!

Noutăţile partenerilor

comentarii: