image
Sursa foto: nbcnews.com

Melania Trump nu o așteaptă pe Jill Biden și părăsește Casa Albă cu cea mai scăzută popularitate pentru o Primă Doamnă

Melania Trump nu pare interesată să o întâlnească pe Jill Biden, cea care îi va lua locul. Prima doamnă a Statelor Unite și-a luat "la revedere" printr-un mesaj video postat online și dă de înțeles că nu va fi miercuri la Casa Albă.

Melania Trump a vorbit despre pandemia de COVID 19 și le-a mulţumit cadrelor medicale pentru efortul lor. A spus şi că violenţa nu este niciodată un răspuns.

"Fiţi pasionaţi în tot ce faceţi. Însă amintiţi-vă mereu că violenţa nu a fost niciodată soluţia şi nu va fi niciodată justificată", a declarat ea.

Într-un discurs oficial de şase minute înregistrat în format video, Prima Doamnă a SUA face doar o scurtă referire la soţul său, în timp ce îşi prezintă omagiile pentru familiile militarilor, pentru lucrătorii din sistemul sanitar confruntaţi cu pandemia de coronavirus şi pentru victimele abuzului de opioide, scrie Digi24.

"Ultimii patru ani au fost de neuitat. Acum că Donald şi cu mine ne încheiem şederea la Casa Albă, mă gândesc la toate persoanele pe care le-am păstrat în inima mea şi la incredibilele lor poveşti de iubire, patriotism şi determinare. Atunci când am venit la Casa Albă, m-am gândit la responsabilitatea, pe care am simţit-o dintotdeauna în calitate de mamă, de a încuraja, a da forţă şi de a transmite valori ale bunătăţii", a declarat Melania Trump.

Ea va părăsi Casa Albă cu unul din cele mai slabe scoruri acordate primelor doamne. Are o popularitate de 47%, faţă de 67%, Laura Bush, sau de cele 69 de procente ale lui Michelle Obama.

Conform tradiției, Melania Trump ar fi trebuit să o însoțească pe Jill Biden într-un tur al Casei Albe. Însă, Donald şi Melania Trump nu i-au invitat pe Joe Biden şi pe soţia acestuia Jill pentru tradiţionala vizită în Biroul Oval şi nu vor asista la ceremonia de învestire a noului şef al statului.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: