image
Sursa foto: Getty Images

Cristiano Ronaldo, acuzat din nou că a încălcat regulile anti-COVID! Ce a făcut portughezul, de ziua Georginei Rodriguez

Cristiano Ronaldo este implicat din nou într-o moment controversat, fiind acuzat că a încălcat regulile sanitare, anti-COVID, din Italia.

Pe 27 ianuarie, de ziua de naștere a partenerei sale de viață, Cristiano Ronaldo, neinclus de Juventus în lot pentru meciul cu Spal din Cupă, câștigat cu 3-1, și Georgina Rodgriguez au mers la munte, în regiunea Val d'Aosta, zona galbenă din Italia. Potrivit Corriere dello Sport, starul portughez a încălcat regulile, neavând permisiunea să călătorească din Piemont în Val d'Aosta, ambele aflate pe ”lista portocalie” privind riscul de infectare cu COVID-19.

De asemenea, Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez ar fi fost cazați la un hotel din Val Veny, care, în mod oficial, era închis.

Deși cei doi ar fi încercat să țină escapada montană departe de ochii publicului, Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au apărut într-un material video ”scăpat” pe rețelele de socializare luni, care a fost șters la scurt timp.

Cristiano Ronaldo a mai fost acuzat că a încărcat protocolul anti-COVID în toamna anului trecut, când, după ce a fost depistat pozitiv în cantonamentul naționalei Portugaliei, a revenit la scurt timp în Italia, cu un avion privat. Pentru călătoria făcută în timp ce era bolnav de COVID-19, starul lui Juventus a fost amendat cu 400 de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: