image
Sursa foto: Igor Dodon // Facebook

VIDEO // Dodon în vizită la Criuleni, păzit de SPPS; Un cetățean a dorit să i se adreseze, dar nu i s-a permis

Igor Dodon a participat astăzi la sărbătoarea „Toamna de Aur”, care a avut loc la Criuleni. Candidatul independent la alegerile prezidențiale a fost păzit de SPPS, care nu a permis tuturor doritorilor să-i adreseze întrebări acestuia.

Igor Dodon însoțit de Servicul de Portecție și Pază de Stat a participat la sărbătoarea „Toamna de Aur”, eveniment marcat de localnici an de an la Criuleni. Un cetățean care a dorit să-i adreseze întrebări candidatului independent la alegerile prezidențiale, nu a fost lăsat de către SPPS.

Igor Dodon s-a lăudat și pe pagina sa de Facebook despre vizita la Criuleni, dar și despre alte localități vizitate. Dodon a asistat astăzi la slujba de sfințire a Răstignirii și a Pristolului bisericii din Molovata, Dubăsari, satul de baștină a primei doamne.

„Am vizitat toate expozițiile și marfa gospodăriilor țărănești, apreciind înalt pregătirea și demonstrarea roadei de către agricultori”, scrie Dodon.

dodondodon

„În satul Molovata am asistat la slujba de sfințire a Răstignirii și a Pristolului bisericii din localitate, unde au asistat mai mulți creștini și oaspeți de onoare.

Construcţia noii răstigniri este un prilej de bucurie pentru localnici. Să prețuim, să păstrăm şi să iubim ce se plăsmuieşte cu multă muncă și dedicație pentru viitorul nostru și al copiilor noștri”, menționează președintele.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: