image
Sursa foto: Shuterstock.com

De ce trebuie să țină cont cetățenii moldoveni care intenționează să călătorească în Israel în perioada apropiată

Ambasada Republicii Moldova în Statul Israel a emis o notă informativă pentru cetățenii moldoveni care vor să călătorească în Israel în perioada apropiată, în contextul carantinei obligatorii impuse pentru toți cetățenii străini care sosesc în Statul Israel.

Astfel, cetățenii Republicii Moldova care planifică să călătorească în Statul Israel, trebuie să se adreseze la secția consulară a Ambasadei Statului Israel în România, cu cinzi zile înainte de data sosirii, utilizând adresa de email: 𝐜𝐨𝐧𝐬𝐮𝐥@𝐛𝐮𝐜𝐡𝐚𝐫𝐞𝐬𝐭.𝐦𝐟𝐚.𝐠𝐨𝐯.𝐢𝐥, unde vor trebuie să indice ruta aeriană cu care planifică să sosească la Tel-Aviv și adresa la care se vor afla în autoizolare pentru o perioadă de 14 zile.

„După caz, la solicitarea secției consulare a Ambasadei Statului Israel în România, cetățenii vor transmite documentele suplimentare relevante călătoriei în Israel. Totodată, cetățenii Republicii Moldova se vor putea deplasa în Statul Israel 𝐝𝐨𝐚𝐫 𝐝𝐮𝐩𝐚̆ 𝐫𝐞𝐜𝐞𝐩𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐫𝐚̆𝐬𝐩𝐮𝐧𝐬𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐭𝐢𝐯 de la secția consulară a Ambasadei Statului Israel în România”, se arată scris în nota informativă.

Ambasada Republicii Moldova în Statul Israel recomandă cetățenilor moldoveni, până la anularea restricțiilor de călătorie anunțate, să-și amâne sau să-și reprogrameze călătoriile în Statul Israel.

Noutăţile partenerilor

comentarii: