image
Sursa foto: proimobil.md

Piața imobiliară: Află cum cumperi un apartament la ofertă care anterior nu a mai existat

În condițiile în care inflația a atins cote maxime, iar rata de referință stabilită de Banca Națională a Moldovei a crescut, achiziționarea unui apartament a devenit o încercare grea pentru acele familii care planifică să-și procure propria locuință apelând la un credit ipotecar.

Creditele au devenit mai scumpe, iar condițiile de acordare sunt destul de riguroase. Totodată, consumatorii analizează și tipul ratei: flotantă sau fixă, pentru a nu se pomeni peste o perioadă de timp în incapacitatea de plată. Pe de altă parte, specialiștii sunt siguri că cei care își vor cumpără în această perioadă imobile vor avea oricum de câștigat. Asigurarea vine și din partea managerului în vânzări imobiliare, Eugeniu Țurcan.

„Prețurile la apartamente nu pot scădea din cauza inflației ridicate și a costurilor în creștere la materialele de construcție. De aceea, pe termen mediu și lung, pot să apară fluctuații, iar accesarea unui credit imobiliar este precedată de un șir de condiționalități. Având în vedere acest context dificil, ne-am gândit la nevoile oamenilor și venim cu o ofertă avantajoasă”, precizează expertul.

PROIMOBIL a pregătit pentru clienții săi oferte speciale de achiziționare a apartamentelor în blocuri noi a sectorului Râșcani cu achitarea în tranșe de până la 7 ani și prima rată de la 10 000 euro.

Tu poți fi proproietarul unuia din cele 300 de apartamente din complexul „Horus City”. Pentru a satisface preferințele clienților, venim cu oferte pentru toate buzunarele. Fie că vrei un apartament mai mic, care începe de la 39 de mp, fie că îți dorești unul de lux, care ajunge la 212 mp.

Potrivit managerului vânzări imobiliare PROIMOBIL, Eugeniu Țurcan, prima rată constituie doar 15%, iar timp de doi ani, puteți achita restul sumei, fără nicio dobândă. De asemenea este posibilă achitarea în rate, timp de 7 ani. Prima rată fiind de doar 15%, iar dobânda - de doar 9% anual.

proimobil.mdproimobil.md

„Astăzi avem prețul de 920-940 de euro pentru un metru pătrat. 940 de euro este prețul pentru apartamentele cu o cameră, iar 920 de euro este costul unui metru pătrat pentru un apartament cu trei camere. Spre exemplu, poți procura un apartament cu o cameră, cu suprafața totală de 41 de mp, la preț de 39.900 de euro, prima rată constituind doar 6 000 de euro”, menționează Eugeniu Țurcan.

Completați forumlarul, iar agentul nostru imobiliar îți va prezenta cea mai buna soluție în funcție de posibilitățile tale financiare.

Noutăţile partenerilor

comentarii: