image
Sursa foto: Getty Images

”Zlatan este un laș cu porniri violente!” Reacția PETA după știrea că Ibrahimovic a împușcat un leu

Zlatan Ibrahimovic a devenit protagonistul unui scandal de proporții, după ce presa din Suedia a dezvăluit că a participat la o vânătoare de lei în Africa de Sud și păstrează la reședința sa din Malmo trofeul din safari.

Iar Asociația pentru Protecția Animalelor (PETA) a avut o reacție vehementă la adresa starului de la AC Milan după ce a aflat că acesta a împușcat un leu, specie aflată pe lista celor în pericol de dispariție.

”Lui Zlatan Ibrahimovic îi place să se compare cu leu, puternic și neîmblânzit, dar plăcerea de a împușca lei și alte animale demonstrează doar că este un laș mizerabil care cade pradă pornirilor violente.

Nu ai nevoie de vreo pricepere deosebită ca să încolțești și să tragi într-un animal captiv care nu are nicio șansă să scape, să se lupte sau să supraviețuiască.

Oricine are o fărâmă de conștiință ar fi îngrozit la ideea de a ucide animale din pură plăcere și să etaleze părți din corpul acestora - iar Ibrahimovic trebuie să recunoască asta și să refuze acest gen de vânătoare pentru trofee”, se spune în comunicatul organizației.

În Africa de Sud este permisă vânarea leilor crescuți în captivitate și lăsați apoi liberi.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: