image
Sursa foto: Getty Images

Leo Messi ar fi luat decizia! Spaniolii anunță că starul Barcelonei a informat deja clubul

Lionel Messi (33 de ani) mai are contract cu FC Barcelona până la sfârșitul actualei stagiuni, iar starul catalanilor ar fi luat decizia în privința viitorului său.

Postul de televiziune spaniol TVE anunță că Messi i-a informat deja pe conducătorii Barcelonei că își dorește să rămână la club. Argentinianul ar fi pus și o condiție și i-ar fi solicitat președintelui Joan Laporta să construiască "o echipă competitivă".

Ziarele din Catalonia au scris în perioada recentă că Messi își dorește să mai joace încă două sezoane la FC Barcelona și să își încheie cariera în MLS. Ulterior, argentinianul ar urma să ocupe o funcție în cadrul clubului și să devină ambasadorul catalanilor în SUA.

Informația potrivit căreia Messi și-ar fi hotărât deja viitorul vine la câteva zile după ce jurnalistul brazilian Marcelo Bechler a anunțat, în premieră pentru TNT Sport Brazilia, că PSG i-a făcut o ofertă "imbatabilă" sud-americanului.

Lionel Messi, care și-a petrecut întreaga carieră la FC Barcelona, a recunoscut, la finalul sezonului trecut, că și-a dorit să plece de la echipă, după neînțelegerile cu președintele de la acea vreme, Josep Maria Bartomeu. Argentinianul pare că a revenit la sentimente mai bună față de club, după ce Joan Laporta a câștigat alegerile și a devenit noul conducător al catalanilor.

În acest sezon, Barcelona a câștigat Cupa Spaniei, după finala cu Athletic Bilbao (4-0), iar echipa lui Ronald Koeman păstrează șanse importante și la câștigarea titlului din La Liga.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: