image
Sursa foto: Profimedia

AC Milan contraatacă! Salariul oferit jucătorului pe care Real Madrid îl consideră “singura piesă lipsă“

AC Milan a luat titlul în Serie A, în sezonul trecut, iar mai mulți jucători au ieșit în evidență. Pe lângă Franck Kessie, care a fost deja vândut la Barcelona, s-a mai remarcat și Rafael Leao.

Portughezul se află pe lista mai multor echipe, printre care și Real Madrid, însă "diavolii" i-au făcut o ofertă pentru a 'uita' de madrileni.

Astfel, mijlocașului ofensiv i s-a propus mai întâi triplarea salariului, de la 1,5 milioane de euro pe an, la 4,5 milioane, iar ulterior milanezii au plusat și au oferit 6 milioane de euro, adică de patru ori mai mult, potrivit publicației Gazzetta dello Sport.

Actualul contract al portughezului expiră în iunie 2024, iar noua înțelegere ar urma să fie scadentă în 2026.

De Rafael Leao s-au interesat mai multe echipe, iar publicația 90min.com îl consideră "singura piesă lipsă din puzze-lul" lui Carlo Ancelotti.

Și Chelsea îl dorește pe talentatul jucător, însă nu a sosit până acum nicio ofertă oficială de pe Stamford Bridge.

Rafael Leao este destul de greu de luat de către orice club, având în vedere că are o clauză de reziliere de 150 de milioane de euro, așa cum a anunțat inclusi Paolo Maldini. Italienii nu vor să scadă din această sumă, în cazul în care îl vor vinde, totuși, în această vară.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: