După ce ieri ziarul de casă al clubului de pe Bernabeu a dezvăluit, prin intermediul unui purtător de cuvânt al formaţiei blanco, că Mbappe nu e o ţintă pentru Real, în vară, astăzi a urmat un material de completare.

Florentino Perez a negat că Real va face din Mbappe prioritatea "0" pentru noua echipă "galactică", aşa cum s-a speculat.

Marca susţine că formaţia de pe Bernabeu pare în acest moment mai tentată să meargă pe pista "Sadio Mane", chiar dacă senegalezul lui Liverpool va împlini 27 de ani (spre deosebire de Mbappe, care, la doar 20 de ani, e o soluţie pentru un deceniu - un deceniu şi jumătate).

Toate dezvăluirile din Marca vin în contextul în care France Football a lăsat de înţeles că transferul lui Mbappe la Real Madrid va intra în istoria fotbalului. ”Galacticii” ar fi urmat să plătească nu mai puțin de 280 de milioane pentru vârful de 20 de ani.

Mai mult, o altă sursă de încredere, L'Equipe Magazine, susține că a aflat deja și salariul pentru care Kylian ar accepta venirea sub comanda lui Zinedine Zidane. Acesta ar dori cel puțin 15 milioane de euro pe an.