Judecătorii de la Curtea de Apel Chişinău vor examina astăzi dosarul invalidării alegerilor locale din 3 iunie. Astfel, şedinţa de judecată începe la ora 15:00.

În context, liderii forţelor antioligarhice, Andrei Năstase şi Maia Sandu, îndeamnă oamenii să vină în faţa Curţii de Apel.

„Hotărârea criminală și agramată a antijudecătoarei lui Plahotniuc a fost atacată la Curtea de Apel. Sedința de judecată va avea loc astăzi, la ora 15.00, pe adresa str. Teilor 4. Vă rog să vă faceți timp și să veniți în număr cât mai mare. Există informații că și judecătorii de aici au fost presați pentru a menține hotărârea GBC-ului, iar completul de la CSJ deja e constituit din personaje apropiate oligarhiei, și e gata să comită orice infracțiune. Venim la Curtea de Apel apoi vom continua programul anunțat”, a declarat Andrei Năstase.

„Prieteni, astăzi la 15.00 ne vedem la Curtea de Apel, iar la 17.30 ne întâlnim în fața Primăriei să ne apărăm votul”, a îndemnat liderul PAS, Maia Sandu.

Precizăm că magistrata Rodica Berdilo, de la Judecătoria Chișinău, sediul Centru, a anulat rezultatul alegerilor locale din 3 iunie, iar mandatul primarului ales, Andrei Năstase, a fost invalidat.