Breaking News

image
Sursa foto: sfatulparintilor.ro

Horoscop: Află cum îți merge în prima zi a anului

Află cum îți merge în prima zi a anului.

Horoscop 1 ianuarie 2019 – Berbec

Te poate cuprinde o determinare de zile mari, ca și cum abia ai revenit la viață și trebuie să iei decizii rapid. Ar fi bine să nu faci acest lucru și în numele altora.

Horoscop 1 ianuarie 2019 – Taur

Acum poți vedea și înțelege de ce ai dreptate când spui că nu tot ce zboară se mănâncă. Modul serios în care privești tu munca este un exemplu bun pentru ceilalți.

Horoscop 1 ianuarie 2019 – Gemeni

Ai puterea de a lua decizii importante ca să te poți desprinde de o succesiune de probleme, inclusiv unele financiare, din care credeai că nu vei mai ieși vreodată.

Horoscop 1 ianuarie 2019 – Rac

Poți delimita clar problemele profesionale de cele din cuplu, ca să nu se mai producă acel amalgam care te derutează și te descurajează de fiecare dată.

Horoscop 1 ianuarie 2019 – Leu

Găsești resursele interioare necesare pentru a face o organizare reală, poate și aceasta provizorie, în toate treburile pe care le ai de făcut.

Horoscop 1 ianuarie 2019 – Fecioară

Ai șansa de a lua cele mai bune decizii legate de solicitările celor dragi. Ar fi bine să nu le consideri definitive, poate nici nu e nevoie de așa ceva.

Horoscop 1 ianuarie 2019 – Balanță

Iei decizia de a face un efort real pentru a-ți construi un cămin, un loc al tău, în care să te regăsești. Poate că va dura destul de mult, dar drumul până acolo te va maturiza.

Horoscop 1 ianuarie 2019 – Scorpion

Primești în dar o lecție de viață de mare preț de la o persoană care are nu numai mai multă experiență ci și o înțelegere profundă a vieții.

Horoscop 1 ianuarie 2019 – Săgetător

Îți creionezi corect prioritățile, mai ales pe cele care presupun cheltuieli sau investiții. Ai și puterea și curajul necesar pentru a face schimbări importante.

Horoscop 1 ianuarie 2019 – Capricorn

Poți face acel efort interior de care ai nevoie acum pentru a te mobiliza în direcția cea bună, care ține cont de drepturile celorlalți și de promisiunile făcute de tine.

Horoscop 1 ianuarie 2019 – Vărsător

Acum vezi cât de mult te-ai consumat pentru bani și alte resurse care dispar la fel de repede pe cât apar. Poți lua astăzi decizia de a-ți schimba prioritățile.

Horoscop 1 ianuarie 2019 – Pești

Orice influență pe care o accepți trece printr-un filtru foarte dens, pe care l-ai câștigat cu mari eforturi. Este un mare beneficiu pe care începi să îl observi și tu.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: