image
Sursa foto: captură video

Un angajat al Poliției de Frontieră, împreună cu alți 3 suspecți, reținuți pentru comercializarea marijuanei

Patru persoane bănuite de trafic de droguri de tip marijuana, în cantitate de circa 4 kg, au fost reținuți. Printre ei se numără și un angajat al Poliției de Frontieră al Sectorului Poliției de Frontieră Sculeni al Direcției Regionale Vest

Cei patru suspecți au fost reținuți pe data de 12 și 13 noiembrie, după ce indivizii au fost documentați mai bine de patru luni.

Forțele de ordine au lucrat și sub acoperire, ceea ce a făcut posibilă reținerea unuia din suspecți chiar în momentul în care vindea marijuana, contra sumei de 4200 de lei.

Suplimentar, au fost desfășurate 10 percheziții, atât corporale cât și la domiciliile și mijloacele de transport ale membrilor grupului, care activau într-un raion din centrul republicii.

Prin urmare, în afară de cantitatea de droguri ridicată, au fost ridicate și dispozitive pentru consumarea substanțelor narcotice, telefoane mobile, cartele SIM, acte de identitate, dar și carduri bancare.

Vârsta suspecților variază între 23 și 37 de ani și anterior au fost judecați pentru infracțiuni similare. Aceștia activau într-o rețea bine structurată de procurare, transportare, distribuire și comercializare a substanțelor narcotice, în proporţii deosebit de mari. În cazul în care vor fi găsiți vinovați, aceștia riscă închisoare pe un termen de la 7 la 15 ani.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: