image
Sursa foto: ziuaconstanta.ro

Caz cutremurător în capitală; Un bebeluș de patru luni a decedat la spital: „Ambulanța a venit după două ore”

Un bebeluș de numai patru luni a decedat aseară, la Spitalul Clinic Municipal pentru Copii numărul 1 din capitală. Potrivit medicilor copilul a ajuns la spital în moarte clinică, iar în ciuda eforturilor depuse acesta a decedat. Mama copilului susține că ambulanța ar fi venit peste două ore de la apelul efectuat la 112.

Cazul tragic a fost făcut public aseară pe o rețea de socializare de către interpreta Tatiana Heghea. Aceasta susține că era și ea la același spital în acel moment.

„Urgența aduce o mamă cu pruncul în brațe și zice: Direct în reanimare, e după convulsii!!! Toate infirmierele cu mâna pe la gura, ceva șoșoteau! Noi am continuat examinarea. După vreo 20 minute, pe etajul cuprins de o liniște ucigătoare, aud un răcnet...un răcnet pe care poate cineva l-ar fi descris ca un răcnet a unei femei nebune, însă eu l-am simțit din prima: doar o mamă poate țipa așa de disperare și durere!!! „Dați-mi copilul înapoi, dați-mi-l!!!!!! Am așteptat urgență două ore, ca să vin aici și să... Copilul a încetat din viața.....”, striga mama disperată, scrie Tatiana Heghea.

Medicii de la Spitalul Clinic Municipal pentru Copii numărul 1 din capitală susțin că copilul a ajuns la spital în moarte clinică. În ciuda numeroaselor încercări de al salva bebelușul a decedat.

Contactată de Jurnal.md, ofițerul de presă al Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească, Diana Blanaru, a declarat că în urma acestui caz a fost deschisă o anchetă de serviciu, iar alte informații despre acest caz nu ne pot fi comunicate, deocamdată.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: