image
Sursa foto: inamstro.md

Priveliște spectaculoasă, materiale de top și arhitectură rafinată! Cel mai exclusivist proiect din oraș demarează în curând

Pentru cei care pun preț pe prestigiu, pentru cei care-și doresc și știu cum să obțină cel mai bun de la viață, pentru cei care nu se pot lipsi de lux și confort – compania INAMSTRO anunță un nou proiect ambițios.

După succesul de care ne-am bucurat datorită complexului Stere 1, am decis să reinvestim toată experiența pe care am acumulat-o. De aceea, vă anunțăm că, în curând, vă vom surprinde cu un proiect care va pretinde la titlul de cel mai select complex de locuințe din Chișinău.

Ne-am propus să satisfacem necesitățile celor mai pretențioși clienți, care își doresc o locuință urbană, dar vor să trăiască înconjurați de liniște și în armonie cu natura.

Ansamblul rezidențial Constantin Stere 2 vă va răsfăța cu apartamente exclusiviste. Este singurul ansamblu rezidențial din oraș care oferă vedere spectaculoasă spre 2 parcuri simultan - “Dendrarium” și “Valea Morilor”. Datorită arhitecturii neoclasice, celor mai elegante și calitative finisaje, terasei spațioase amplasate la parter, locuința ta va deveni un etalon al rafinamentului.

De prețuri speciale se vor bucura doar pentru primii dintre clienți.

Lasă-ți locuința să devină cartea ta de vizită! Fii cu ochii pe noi. Viitorul tău apartament îți va întrece toate așteptările. Mai multe detalii în curând.

comentarii: