image
Sursa foto: moldovenii.md

Un socialist de la Briceni, urcat beat la volan, și-a făcut drum prin cimitirul din satul de baștină călcând peste morminte

A intrat în stare de ebrietate cu mașina în cimitirul din satul Caracușenii Vechi, Birceni, și a provocat un accident soldat cu deteriorarea unor morminte. Fapta i-a indignat pe unii localnici, care ne-au trimis și un mesaj pe adresa în redacției, în care ne informează că e vorba de Alexandru Băeșu, reprezentant al PSRM, care s-a manifestat activ în campania pentru alegerile locale din localitate. Accidentul s-a produs ieri, iar făptașul a părăsit locul accidentului.

Solicitat de Jurnal. md, primarul localității Caracușenii Vechi, Gheorghe Lungu, ne-a spus că a fost informat ieri seara de localnici referitor la accident. La rândul său a anunțat polițistul de gardă de la sectorul de poliție din s. Corjeuți.

„Am înțeles că șoferul a mers ca să depună niște flori la un mormânt. Acolo este un traseu central prin cimitir, dar ei au decis să meargă peste morminte și până la urmă s-au izbit într-un copac. Am chemat poliția la fața locului”, ne-a spus primarul.

Polițistul de sector Dorel Crâșmaru ne-a confirmat că a fost deteriorat un mormânt și că făptașul a fugit de la fața locului. În cimitir au mai fost găsite bucăți din partea din față a automobilului.

Ofițerul de presă, Svetlana Talpă, ne-a informat că persoana a fost identificată și a fost escortată pentru documentare la IP Briceni. Cazul este cercetat de poliție.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: