image
Sursa foto: Jurnal.md

Voronin, despre solicitarea Violetei Ivanov de a fi susținută de PCRM: Era cea mai primitivă din echipă

Președintele Partidului Comuniștilor, Vladimir Voronin, a respins vehement solicitarea candidatei Partidului ȘOR la funcția de președinte, Violeta Ivanov, de a fi susținută de către PCRM în cadrul scrutinului prezidențial.

În cadrul emisiunii Secretele Puterii de la Jurnal TV, Voronin a respins categoric posibilitatea ca partidul pe care îl conduce să dea curs apelului Violetei Ivanov și să o susțină în alegeri.

„Ea (Violeta Ivanov, n.r.) din echipa noastră a fost cea mai primitivă, sincer să fiu. Să spun adevărul măcar acum”, a declarat Voronin, acuzând-o pe aceasta de incompetență.

Fostul președinte al Republicii a taxat și traseismul politic al Violetei Ivanov, care a fost ministră și deputată din partea PCRM, ulterior din partea PD, iar în prezent din partea Partidului ȘOR.

„Ea merită să ia zero procente și câteva zecimi, această Ivanov. Ea nu m-a trădat doar pe mine, a trădat toată Republica Moldova, toți alegătorii care ne-au votat pe noi”, a mai spus liderul comunist.

Violeta Ivanov s-a adresat luni membrilor și simpatizanților partidelor care nu candidați în alegerile prezidențiale, în special PCRM, PD și Pro Moldova, să o susțină la alegeri. Până acum au dat curs solicitării trei deputați din grupului Pro Moldova: Corneliu Padnevici, Grigore Repeșciuc și Gheorghe Brașovschi.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: