image
Sursa foto: Getty Images

Messi joacă tare și nu-l lasă pe prietenul Suarez lângă Ronaldo! Condiția pusă de argentinian

Situația lui Lionel Messi de la FC Barcelona este în continuare neclară, după ce tatăl său a lăsat de înțeles că argentinianul ar fi dispus să facă un compromis și să rămână pentru încă un sezon la echipa catalană.

Deși, la un moment dat, părea că Messi este ca și plecat de la Barcelona, având în vedere mesajul clar transmis conducerii, președintele Josep Maria Bartomeu a insistat că legenda de pe Camp Nou poate pleca doar dacă un club îi achită clauza de reziliere uriașă, în valoare de 700 de milioane de euro.

Astfel, există șanse ca Messi să rămână până la finalul contractului, în 2021, însă pune și o condiție. Argentinianul l-ar vrea alături de el pe Luis Suarez, bunul său prieten din ofensivă, care a fost înștiințat de noul antrenor Ronald Koeman că nu face parte din planurile sale.

Luis Suarez s-ar fi înțeles deja cu Juventus asupra unui transfer, iar toate părțile ar fi fost mulțumite, mai ales că uruguayanul ar urma să primească un salariu egal cu cel din Spania (aproximativ 10 milioane de euro pe an).

Totuși, Messi l-ar fi rugat pe Suarez să rămână împreună pentru încă un sezon la Barcelona, iar în 2021 să plece liberi de contract, anunță presa italiană, citată de Mundo Deportivo.

În aceste condiții, Suarez pare că este nevoit să aleagă între prietenul Messi și rivalul argentinianului, Cristiano Ronaldo, care va începe al treilea sezon la Juventus. Rămâne de văzut ce decizie va lua uruguayanul, dar și hotărârea clubul catalan, având în vedere că Ronald Koeman i-a transmis deja atacantului că se nu mai bazează pe el.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: