image
Sursa foto: jurnal.md

Sergiu Sârbu: „Aproape jumătate de fracțiune urma să părăsească PD, dar au fost intimidați”

Numărul celor care urmau să părăsească fracțiunea PD, nemulțumiți de faptul că asupra lor se fac presiuni ca să facă coaliție cu PSRM, a fost mai mare, dar au fost intimidați și până la urmă au decis să rămână. Despre aceasta a declarat astăzi deputatul Adrian Candu, dar și Sergiu Sârbu. Ultimul, a declarat pentru Jurnal.md că aproape o jumătate din foștii săi colegii de fracțiune urmau să părăsească PD.

„Presiunile asupra lor au fost atât de mari încât au renunțat. Dar sunt sigur că mai mulți dintre ei se vor descătușa și vor vorbi despre aceste lucruri într-o zi”, a relevat Sârbu.

Întrebat cine îi însoțea la „discuții” la Președinție, așa cum a declarat Adrian Candu, și dacă doar aici erau invitați deputații, Sergiu Sârbu a refuzat să dea nume „pentru a nu-i supune unor presiuni și mai mari pe colegii săi”.

„Nu știu dacă au fost invitați și în alte părți. Eu, cel puțin, am fost invitat la PG”, a menționat Sârbu.

Amintim că un grup format din șase deputați, în frunte cu Andrian Candu, părăsesc Partidul Democrat. Anunțul a fost făcut cu puțin timp în urmă la Parlament. Este vorba de Andrian Candu, Vladimir Cebotari, Sergiu Sârbu, Corneliu Padnevici, Grigore Repeșciuc și Eleonora Graur.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: