image
Sursa foto: Getty Images

A cincea eliminare a lui Simeone de când o antrenează pe Atletico: Ce pedeapsă riscă argentinianul

Atletico Madrid a rezistat aproape un meci întreg în inferioritate numerică la Londra şi a obţinut o remiză în faţa lui Arsenal, scor 1-1, în turul semifinalelor din Europa League. Deşi rezultatul le oferă prima şansă de calificare în ultimul act, spaniolii au motive de îngrijorare.

Diego Simeone a fost eliminat pe Emirates, ceea ce i-ar putea aduce o suspendare de cel puţin două meciuri. Cu alte cuvinte, tehnicianul argentinian are şanse mici să mai stea pe bancă în acest sezon european, chiar dacă madrilenii vor juca finala de la Lyon.

"Cholo" a fost trimis în tribune în startul partidei, la scurt timp după ce Atleti a rămas în 10, ca urmare a "roşului" primit de Sime Vrsaljko. La trei minute după ce croatul a fost eliminat, Simeone a protestat vehement faţă de faptul că arbitrul nu i-a acordat cartonaşul galben lui Hector Bellerin, după un fualt comis asupra lui Lucas Hernandez.

Reacţia antrenorului de 47 de ani l-a determinat pe "centralul" Clement Turpin să-l trimită în tribune, lucru pe care fostul mijlocaş l-a făcut continuând să vocifereze.

În funcţie de ceea ce va nota în raport arbitrul francez, nu este exclus ca Simeone să fie suspendat chiar şi trei meciuri, notează Marca, jurnaliştii spanioli amintind şi faptul că eliminarea de la Londra a fost cea de-a cincea a tehnicianului de când o pregăteşte pe Atletico.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: