image
Sursa foto: eastrolog.ro

Horoscop 7 mai 2021: Zodia care are parte de o mare dezamăgire!

Astrele anunţă o zi favorabilă câştigurilor pentru unii nativi, în timp ce pentru alţii pot apărea situaţii tensionate, dar şi dorinţa de a face o schimbare.Pentru nativii din Capricorn se anunță câștiguri suplimentare care îi poate ajuta la îndeplinirea obiectivelor sau chiar plănuirea unei vacanțe.

Berbec

La serviciu vor apărea mai multe probleme pe care trebuie să le rezolvați cât mai repede. Cineva de la locul de muncă sau o rudă va sări în ajutorul vostru. Nativii Berbec trebuie să învețe din greșeli pentru a nu le mai repeta. În această zi sunt foarte empatici și preluați energia celor din jur.

Taur

Vești bune pentru nativii Taur! S-ar putea să aveți parte de o promovare la locul de muncă sau superiorii să vă propună un proiect care vă va aduce numai beneficii pe viitor. Dacă doriți să investiți bani în ceva ce vă doreați de mult timp, acum este momentul oportun. Este o zi liniștită și plină de surprize.

Gemeni

Puteți oferi sfaturi celor din jur atunci când au nevoie. Nativii Gemeni ar trebui să ia o decizie importantă în ceea ce privește viața amoroasă și să pună punct unei relații care nu are un viitor prea bun. Imaginea profesională a fost stricată în ultima perioadă și este timpul să lucrați la acest aspect.

Rac

Acordați mai multă atenție partenerului de viață. O ieșire la cină cu persoana iubită ar fi ideală pentru nativii Rac. Este mai bine să nu fortați lucrurile și să nu oficializați ceva chiar acum. De asemenea, trebuie să vă bazaţi pe intuiţie, întrucât nu v-a minţit niciodată.

Leu

Nativii Leu ar trebui să fie mai relaxați și să-i lase și pe cei din jur să se ocupe de treburi. Este o zi tensionată și trebuie să rezolvați problemele cu maximă diplomație și calm. Într-un final, totul se va termina cu bine, așa că nu aveți de ce să vă faceți prea mari griji. Fiți mai relaxați și aveți încredere că lucrurile vor ieși bine.

Fecioară

Se anunță un eveniment neprevăzut care vă va agita. Nu vă stresați, pentru că totul se va rezolva cu bine. Pe plan profesional, totul merge așa cum și-au dorit. Nu vă lăsați influentați de părerile celor din jur și faceți ce considerați că e bine pentru voi.

Balanță

Vești bune pentru nativii Balanță! Apar bani de unde nici nu vă așteptați. Pe plan financiar totul merge mai bine decât v-ați fi imaginat. Investițiile pe care le faceți acum au mari șanse de reușită și vor aduce numai beneficii în viitor.

Scorpion

Nu vă puteți lua gândul de la o persoană din trecut. Dacă simțiți nevoia să vorbiți cu cineva acum este momentul. Nativii Scorpion vor primi multe laude la locul de muncă și ar putea primi chiar și o mărire de salariu. Simțiți că străduința depusă până acum începe să dea rezultate și încasezi și bani, când nu vă așteptați.

Săgetător

Nativii Săgetător au parte de o vizită surpriză. Revederea cu o persoană pe care nu ați mai văzut-o de mult timp vă va bucura enorm. În această perioadă vă concentrați foarte mult pe familie și doriți mai multă confidențialitate. Astăzi veți reuși să faceți tot ceea ce v-ați propus.

Capricorn

Pot apărea probleme în cuplu, iar cel mai bine ar fi să vorbiți cu partenerul pentru a nu se isca niște conflicte și mai mari. Nativii Capricorn sunt sfătuiți să renunțe la orgolii pentru a fi armonie în casă. Cei din jur vă susțin în tot ceea ce faceți.

Vărsător

Se anunță o zi plină de cheltuieli pentru nativii Vărsător. Aveți grijă cum vă gestionați bugetul, pentru că aveți tendința să cumpărați lucruri de care nu aveți nevoie. Există posibilitatea ca bugetul familiei să fie destabilizat, fapt care va naşte tensiuni.

Pești

S-ar putea să primiți o recompensă pentru eforturile pe care le-ați făcut în trecut. Din păcate, nativii Pești vor avea parte de o dezamăgire în dragoste. Partenerul de viață s-ar putea să pună punct relației sau să vă înșele. Astăzi sunteți ușor de influențat, însă în sens negativ.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: