image
Sursa foto: Corlateni Biblioteca // Facebook

După ce au inaugurat un veceu, socialiștii Mâzdrenco și Secrieru au lansat un drum de 800 de metri la Corlăteni

Înainte de alegerile prezidențiale, drumurile în RM „apar” ca ciupercile după ploaie, se repară din banii cetățenilor, dar se inaugurează și se mulțumește partidelor. Vestitul deputat socialist, Vladimir Mâzdrenco care acum câteva săptămâni a inaugurat cu mare fast un veceu la gimnaziul din Hiliuți, Râșcani, s-a remarcat din nou, de această dată a inaugurat 800 de metri de drum în satul Corlăteni reparat din bani publici. Deputatul Blocului ACUM Dinu Plângău susține că acțiunea dată este o infracțiune.

Pa pagina de Facebook a Bibliotecii Corlăteni se anunță că cetățenii satului aduc mulțumiri consiliului Raional Râşcani, dlui preşedinte al raionului Vasile Secrieru, dlui deputat Vladimir Mâzdrenco, care la propunerea şi insistența consilierilor locali au fost deschişi şi înțelegători în susținerea financiară la reparația a 800 m de drum.

Deputatul Blocului ACUM Dinu Plângău susține că va depune o plângere deoarece viitorul candidat la funcția de primar al localității Corlăteni, Mihai Baciu care a folosit resurse administrative în scop electoral.

„Deputatul socialist, Vladimir Mâzdrenco, Președintele raionului Râșcani și candidatul socialist Mihai Baciu la funcția de primar al satului Corlăteni (cei cu WC-ul) s-au remarcat din nou. Pe pagina lor de facebook au postat dovezile unei infracțiuni.

Ei au impus pagina de facebook a satului și a bibliotecii din sat să laude candidatul socialist cu faptul că au reparat 800 m de drum. La șantier era prezentă toată hurta cu alai. Am salvat dovezile folosirii resurselor administrative și mâine, la prima oră, voi depune o plângere penală în temeiul art. 181/2 alin.(2) Cod Penal. De asemenea, voi cere excluderea din cursa electorală a candidatului PSRM, Mihai Baciu, pentru folosirea resurselor administrative în scopuri electorale, în temeiul art. 52 alin. (7) și art. 76 Cod Electoral”, scrie Plângău.

Amintim că în luna septembrie președintele socialist al raionului Râșcani, Vasile Secrieru, primarul Alexandru Sandu și deputatul socialist Vlad Mâzdrenco au inaugurat un veceu, tăind panglica înghesuiți în pragul ușii.

drumdrum

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: