image
Sursa foto: jurnal.md

Pavel Grigorciuc, acuzat că ar fi luat la pumni un procuror; Activistul neagă totul // Imagini video cu momentul altercației

Pavel Grigorciuc a lovit astăzi un procuror în incinta Curții de Apel Chișinău. Informația ne-a fost confirmată de ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, care a declarat că grupa operativă a intervenit la fața locului.

De cealaltă parte, activistul civic neagă că l-a lovit pe procuror și a publicat niște imagini care nu varsă multă lumină asupra incidentului însă.

Procurorul vizat este Nicu Șendrea. Deocamdată nu se cunosc detalii despre motivul altercației.

Potrivit lui Grigorciuc însă, procurorul i-ar fi luat telefonul și el și l-a recuperat. Din imaginile publicate de activist nu este clar ce se întâmplă și cine pe cine agresează.

„În realitate, procurorul mi-a luat telefonul, iar eu l-am luat înapoi. Dacă a-ți recupera propriul telefon înseamnă „lovire”, atunci procurorii au, clar, probleme. Încă o dovadă că procurorii și judecătorii lui Plahotniuc continuă să saboteze schimbările care au loc în țară și să pună piedici în roate societății civile. Nu vă va ajuta asta. Moldova e alta. Nu veți mai reuși să continuați dezmățul”, a scris Grigorciuc.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: