image
Sursa foto: Profimedia

Ce i-a făcut Gerard Pique fostului iubit al Clarei Chia Marti, imediat după ce s-a îndrăgostit de ea la prima vedere

În timp ce negociază cu Shakira (45 de ani) pentru bunurile obținute de-a lungul celor 12 ani împreună, Gerard Pique (35 de ani) a început să își asume din ce în ce mai tare noua relație cu Clara Chia Marti (23 de ani).

Dacă acum nu mai ezită să se afișeze împreună cu studenta care i-a devenit în același timp și iubită și angajată, lucrurile au stat altfel în primele luni după ce Pique a cunoscut-o pe Marti.

Jurnalistul spaniol Jordi Martin, cel care a făcut public faptul că Pique a înșelat-o pe Shakira cu Marti, a oferit noi detalii care îi pătează și mai tare imaginea fotbalistului Barcelonei.

"Pique are un om care-i este cel mai bun prieten. Clara era împreună cu fratele acestui om. Am aflat că Pique s-a îndrăgostit de ea la prima vedere și i-a cerut numărul de telefon. Apoi au început să se întâlnească în secret.

Pique nu doar că i-a furat iubita acestui tip, dar l-a și concediat de la Kosmos (n.r. compania deținută de fotbalist), iar apoi a angajat-o pe fată în locul lui", a explicat Martin, conform Marca.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: