image
Sursa foto: anticoruptie.md

VIDEO: Scandal pe holul unei instanțe din capitală; O avocată și un activist civic se acuză reciproc de agresiune fizică

Scandal pe holul unei instanțe din capitală. O avocată susține că a fost lovită de un activist civic. Acesta, la rândul său, spune că avocata, de fapt, este cea care l-a lovit.

În înregistrarea video făcută de Alexei Dimitrov cu telefonul mobil se observă cum avocata Ala Popa se apropie de acesta și îl lovește cu mapa.

Imaginile de mai de parte nu sunt clare, se aude vocea lui Dimitrov, care încearcă să o oprească, și avocata care îi reproșează că a lovit-o.

Alexei Dimitrov ar fi venit la o ședință de judecată în care a contestat decizia poliției de a nu-i trage la răspundere pe patronii unui restaurant din parcul Valea Trandafirilor.

„Ala Popa a venit să reprezinte interesele patroanei restaurantului. După ședință, m-am apropiat de avocată să o întreb dacă este normal cum procedează patroana. Însă ea m-a numit nespălat și atunci am scos telefonul și am început să o filmez. Iar ea s-a năpustit asupra mea și m-a lovit peste față cu mapa cu acte, m-a tras de cămașă”, a declarat Dimitrov, pentru Anticorupție.md.

La rândul său, Ala Popa l-a acuzat pe Dimitrov de agresivitate și imixtiune în viața privată. „Eram antrenată într-o discuție privată, iar Dimitrov mă filma pe la spate, îmi filma actele personale. M-a numit urât. Am vrut doar să îi feresc telefonul, căci mi-l băga în ochi. Iar el m-a apucat de mână, m-a lovit peste față, mi-a împrăștiat actele, era foarte agresiv. Este inadmisibil ca un bărbat să lovească o femeie care este și avocată. Am depus plângere și am dat explicații la poliție”, a declarat apărătoarea.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: