image
Sursa foto: Facebook/Florin Câțu

Maia Sandu a discutat cu premierul de la București despre condițiile în care cetățenii RM să se poată vaccina în România

Președintele Maia Sandu a avut o întrevedere la București cu premierul român Florin Câțu în cadrul căreia s-a discutat şi despre condiţiile în care cetăţenii români din Republica Moldova se pot imuniza împotriva COVID-19 în centre de vaccinare din România, indiferent dacă deţin sau nu domiciliul peste Prut.

„Indiferent de ce parte a Prutului trăim, suntem cu toții preocupați să gestionăm cât mai bine pandemia și să protejăm sănătatea cetățenilor noștri. Am avut astăzi o întâlnire foarte bună cu doamna Maia Sandu, președintele Republicii Moldova, despre derularea campaniei de vaccinare, cea mai sigură cale pentru a depăși cu bine criza sanitară și a reveni la o viață normală. Am sprijinit sistemul medical și cetățenii Republicii Moldova prin donația de vaccinuri și echipamente sanitare și vom continua să oferim ajutor. Am discutat cu doamna președinte Maia Sandu despre condițiile în care cetățenii români din Republica Moldova să aibă posibilitatea să se imunizeze împotriva COVID-19 în centre de vaccinare din România, indiferent dacă dețin sau nu domiciliul în țară”, a menționat Florin Câțu.

Șeful Guvernului de la București a adăugat că România rămâne cel mai important partener al Republicii Moldova şi al cetăţenilor ei.

„România rămâne cel mai important partener al Republicii Moldova și al cetățenilor ei. Solidari și responsabili în eforturile de combatere a pandemiei COVID-19 vom depăși cu bine această perioadă și vom reveni la o viață normală”, a mai spus Florin Câțu.

Premierul Florin Cîţu: Indiferent de ce parte a Prutului trăim, suntem cu toții preocupați să gestionăm cât mai bine...

Publicată de Guvernul României pe Marţi, 20 aprilie 2021

comentarii: