Imaginea în care apar cele două lanțuri a stârnit un val de reacții pe internet. Unii internauți au fost de părere că Gheorghe Dincă le-ar fi putut lega cu aceste lanțuri pe Alexandra Măceșanu și pe Mihaela Luiza Melencu.

„Par pentru încheieturi…”, a scris unul dintre internauți, pe platforma de socializare Facebook.

Alți internauți sunt de părere că aceste lanțuri ar fi aparținut câinilor lui Gheorghe Dincă.

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, a dat mai multe informații şocante despre ceea ce au găsit anchetatorii în curtea lui Gheorghe Dincă, afirmaţii pe care le-a făcut înainte de a i se interzice să mai participe la anchetă.

Avocatul a declarat că în curtea criminalului din Caracal sunt foarte multe tuneluri, grote sau gropi betonate, aşa zise catacombe care ar putea fi „un fel de cimitir”.

„Există tuneluri, există tot felul de foraje, puţuri înfundate, puţuri care nu sunt neapărat înfundate, grote şi tot felul de betoane peste aceste lucruri, fără rost, adică nu există turnat beton în sensul de a pune fundaţie, a face ceva. Din punctul meu de vedere, eu cred, cred că aici poate să fie un fel de cimitir, şi la propriu şi la figurat, al istoriei lui îndelungate în domeniul crimelor, şi după aceea cred că nu a mai avut loc pe aici şi a început să le mai şi ardă, să le mai împrăştie şi prin păduri şi prin alte locuri”, a declarat avocatul pentru un post de televiziune, sugerând că este posibil să găsească şi în casă alte urme, având în vedere mirosul de cadavru ce emană „din pereţi, din tencuială, din pământ, din acele încăperi pe care le are el construite, din grote”.

imagini caracalimagini caracal
imagini caracalimagini caracal
imagini caracalimagini caracal
dincădincă

Familia Alexandrei Măceşanu a anunțat, miercuri, că a decis să considere că adolescenta trăieşte, până la o dovadă concretă a decesului ei.

Între timp, Gheorghe Dincă se plânge că este obosit și reclamă condițiile „grele” în care se desfășoară ancheta, deoarece ar fi nevoit să bea apă caldă, în timpul percheziţiilor din casa lui.