image
Sursa foto: Getty Images

Transferul lui Haaland, anunțat în Anglia! 100 de milioane de lire și un salariu uriaș pentru mutarea verii

Erling Haaland (20 de ani), atacantul norvegian care continuă să impresioneze la Borussia Dortmund, poate pleca din Bundesliga încă din această iarnă.

Evoluția impresionantă a atacantului cu 22 de goluri în 21 de meciuri din acest sezon a atras și mai mult atenția granzilor din Anglia.

Mirror anunță că Manchester City a intrat în cursa pentru semnătura norvegianului și plănuiește o ofertă de 100 de milioane de lire sterline (aproximativ 115 milioane de euro), prin care îi putea lua fața rivalei Chelsea, despre care s-a scris în perioada recentă că este și ea interesată de Haaland.

Haaland are o clauză de reziliere de 75 de milioane de euro, însă este valabilă abia din vara anului 2022. City intenționează să facă mutarea cu un sezon mai devreme, încă din această vară, și să îi ofere un salariu săptămânal de aproximativ 400.000 de lire sterline (aproximativ 460.000 de euro).

Haaland ar urma să îi ia locul lui Sergio Aguero, care rămâne liber de contract la finalul sezonului și s-ar putea întoarce în Argentina din vară. În centrul ofensivei, Pep Guardiola îl mai are la dispoziție doar pe brazilianul Gabriel Jesus (23 de ani).

Alf-Inge, tatăl lui Erling Haaland, a jucat la Manchester City în perioada 2000-2003, după ce mai trecut pe la Nottingham Forest (1994-1997) și Leeds United (1997-2000).

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: