image
Sursa foto: jurnal.md

Celebra artistă rusă Lolita vine cu un concert de excepție la Chișinău! Clipul filmat în Moldova pentru una dintre piese

Pentru prima dată în ultimii 12 ani, faimoasa interpretă rusă Lolita Mileavskaia vine cu un concert la Chișinău. Cu acest prilej, în Moldova a fost filmat un clip emoționant pentru una dintre piesele ei.

Clipul pentru piesa „Ranevskaia” a fost lansat în ajunul concertului care va avea loc pe 14 aprilie, la Palatul Național „Nicolae Sulac”.

„Am vrut să arăt că Lola este deosebită. Ea poate fi foarte diferită, iar dacă femeile vor descoperi la concertul ei acea muzică, în stare să exprime cele mai ascunse sentimente, atunci bărbații pur și simplu ne vor înțelege, pe fiecare dintre noi, prin piesele ei”, a spus autoarea ideii clipului și organizatoarea concertului, Anghelina Juleva.

În videoclip apar 12 femei cunoscute de la noi din țară - reprezentante ale mediului de afaceri, ale artei și show-business-ului. Fiecare își trăiește propria durere, propria poveste, care este redată sub formă neatinsă. Toate eroinele clipului apar în cadru așa cum sunt în viața de zi cu zi - fără machiaj și cu emoții adevărate trăite.

Însăși autoarea clipului, Anghelina Juleva, apare în imagini, precum și Cristina Scarlat, Nadejda Kazanțeva, Carolina Tampiza, Violeta Nikolaeva, Victoria Marusic, Elena Cușnir, Vera Mariancic, Ruslana Goncearova, Iana Adamciuc și Ecaterina Valiko.

Operatorul și regizorul Roman Chinzerschi este cel care a filmat și realizat clipul timp de 10 zile.

Autoarea proiectului, Anghelina Juleva, spune că interpreta Lolita a rămas plăcut suprinsă că femeile din Moldova au rezonat cu sensul pe care îl pune în piesele ei.

„Lolita, evident, știe despre acest proiect. Primul lucru pe care l-a făcut - a permis să folosim piesa ei pe rețelele de socializare (în caz contrar ești blocat, după cum știți), precum și cadre din clipul „Ranevskaia”. Și la filmări, și pe durata montajului, am fost în legătură cu ea. Pentru ea, sprijinul nostru, înțelegerea, dorința de a o vedea, în sfârșit, la Chișinău, sunt un dar”, a menționat Anghelina Juleva, autoarea proiectului.

Noutăţile partenerilor

comentarii: