image
Sursa foto: Getty Images

Messi a primit cea mai ”tare” ofertă din carieră. Contract pe 15 ani, dar nu are voie să înscrie prea multe goluri :)

Liber de contract, Lionel Messi a primit o ofertă care a devenit virală pe internet. Un club din ligile inferioare ale Braziliei i-a propus un contract care a făcut deliciul suporterilor.

Lionel Messi n-a semnat încă prelungirea cu FC Barcelona şi de la 1 iulie este liber de contract. Starul argentinian negociază în continuare cu clubul catalan şi presa din Spania scrie că sunt şanse mari să se ajungă la un acord.

Până atunci, un club din Brazilia i-a făcut lui Lionel Messi o ofertă ”de nerefuzat”. Printre altele, n-are voie să înscrie prea multe goluri, deoarece ar băga echipa în faliment.

Cu scop declarat să se facă tot mai cunoscuţi, cei de la Ibis Sport i-au făcut o ofertă amuzantă lui Lionel Messi. Echipa din ligile inferioare ale Braziliei i-au pus mai multe condiţii lui Messi, printre care faptul că nu poate înscrie prea multe goluri.

Ce ofertă i-a făcut Ibis Sport lui Lionel Messi:

-Perioada contractului este de 15 ani. Începe la 1 iulie 2021.

-Salariul în funcţie de performanţe.

-Nu poate înscrie prea multe goluri (Motiv de reziliere a contractului).

-Nu poate ieşi campion (Motiv de reziliere a contractului).

-Nu poate primi tricoul cu numărul 10 (Acesta este purtat Mauro Shampoo, o vedetă locală).

-Să jure de 3 ori pe zi, în faţa oglinzii, că Pele a fost mai bun decât Maradona.

Ibis Sport Club joacă în ligile inferioare ale Braziliei şi au devenit cunoscuţi tocmai prin astfel de mesaje inedite pentru fotbalul mondial. Printre altele, clubul se mândreşte că a intrat în Cartea Recordurilor cu cea mai lungă perioadă în care n-au obţinut nicio victorie. Adică 3 ani şi 11 luni.

De asemenea, Ibis i-a făcut pe Twitter o propunere şi lui Thomas Muller, după ce atacantul Germaniei a ratat o ocazie foarte mare în meciul cu Anglia, din optimile EURO 2020.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: