image
Sursa foto: pogba, psg

Pogba, tot mai aproape de PSG: Mourinho i-a găsit deja înlocuitor

Posibilitatea ca Pogba să ajungă la PSG în vară nu e un simplu zvon, aşa cum mulţi ar fi crezut iniţial. Jurnaliştii din Hexagon au adus mai multe argumente în favoarea unui asemenea transfer.

Ieri a apăruta informaţia că Jose Mourinho nu ar refuza să-i cedeze pe Paul Pogba şi Anthony Martial la Paris St. Germain, dacă l-ar primi în schimb pe Neymar.

Independent dacă această variantă se va concretiza sau nu, mijlocaşul francez ar putea ajunge la vicecampioana din Hexagon. PSG e gata să îi ofere lui Tuchel, viitorul antrenor, un buget de transferuri impresionant, care să aducă Liga Campionilor pe Parc des Princes.

"Relaţia lui Pogba cu Mourinho nu e una extraordinară. Şansele ca el să ajungă la PSG în vară nu sunt atât de mici precum mulţi ar crede", notează presa franceză.

În măsura în care Pogba va părăsit trupa de pe Old Trafford, Mourinho s-a gândit deja la succesorul său. Sergej Milinkovic-Savic este marea febleţe a "Specialului", acesta evoluând extraordinar pentru Lazio în utlimele două sezoane.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: