image
Sursa foto: Profimedia

"Amenințarea" transmisă de Mohamed Salah după ce Real Madrid s-a calificat în finala Champions League

Real Madrid a reușit să se califice în finala Champions League, după ce a învins-o pe Manchester City cu 3-1 la manșa retur a semifinalelor Champions League.

Ibericii au izbutit pentru a treia oară consecutiv în acest an să întoarcă o dublă manșă din Liga Campionilor, după meciurile cu PSG și Chelsea de pe Santiago Bernabeu.

Mohamed Salah a postat un mesaj după ce Real Madrid s-a calificat în finala Champions League, acolo unde urmează să dea piept cu Liverpool. Atacantul englezilor i-a amenințat pe "galactici", asta după ce a anunțat împrealabil că-și dorește revanșa după episodul 2018.

"Avem o revanșă de luat" a fost mesajul scurt al lui Mohamed Salah postat pe Twitter.

Salah spunea după calificarea lui Liverpool în finala Champions League că ar vrea să joace contra celor de la Real Madrid, în contextul victoriei ibericilor din ultimul act al competiției din 2018. Atunci, egipteanul a fost scos din joc rapid de Sergio Ramos, care l-a accidentat pe atacantul englezilor.

"Vreau să joc împotriva lui Madrid, ne-au învins deja într-o finală, deci hai să jucăm din nou. Mereu, la începutul unui sezon, îmi impun anumite obiective. Știu exact ce vreau să obțin cu echipa mea, dar mă gândesc și la randamentul propriu.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: