image
Sursa foto: Getty Images

Philippe Coutinho, aproape de a pleca de la Barcelona: Spaniolii anunță că s-a înțeles cu o nouă echipă

Philippe Coutinho (27 de ani) a ajuns la un acord cu Paris Saint Germain, în ceea ce privește condițiile financiare ale contractului. Brazilianul mai așteaptă doar ca PSG și Barcelona să cadă de comun acord cu privire la acest transfer.

Jurnaliștii de la Sport.es scriu că Philippe Coutinho a aceeptat propunerea financiară a celor de la PSG. Acesta ar putea fi inclus în operațiunea Neymar. Catalanii vor să-l readucă pe Neymar pe Camp Nou. În 2017, Neymar pleca de la Barcelona la PSG pentru cea mai mare sumă din istoria fotbalului: 222 de milioane de euro.

Neymar nu are o relație bună cu conducerea de la PSG și și-a manifestat public dorința de a reveni la Barcelona. Philippe Coutinho (27 de ani) a plecat de la Liverpool pentru a juca la Barcelona în ianuarie 2018. Catalanii au plătit 145 de milioane de euro pentru serviciile brazilianului, care nu a confirmat pe Camp Nou.

La Barcelona, Coutinho a evoluat în 76 de partide, a marcat 21 de goluri și a oferit 11 pase decisive. Pentru Liverpool, jucătorul de 27 de ani a jucat în 201 meciuri, a înscris de 54 de ori și a reușit 45 de assist-uri.

Totuși, cu echipa din Anglia nu a obținut niciun trofeu, în timp ce pe Camp Nou și-a adăugat în palmares cinci trofee.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: