Breaking News

image
Sursa foto: Getty Images

Ana de Armas și sportul care a contribuit la transformarea fizică și ascensiunea profesională spectaculoase

Ana de Armas (34 de ani) a devenit una dintre cele mai importante actrițe de la Hollywood în ultima vreme.

Originară din Cuba, Ana de Armas a avut un rol important anul trecut în ultimul film din seria ”James Bond”, iar în 2022 va fi protagonista unei pelicule despre viața lui Marilyn Monroe.

În ultimul timp, Ana de Armas nu a avut o evoluție spectaculoasă doar din punct de vedere al carierei, ci și fizică, după cum remarcă Marca.

În ambele situații, un rol important l-au avut sportul pe care Ana de Armas îl practică, anume kickboxing-ul, și atenția la alimentație.

Înaintea filmărilor pentru filmele importante în care a avut în ultimul timp, precum ultimul din seria ”James Bond”, Ana de Armas rămâne în formă din punct de vedere fizic și psihic practicând kickboxing-ul, care o ajută la coordonare. De asemenea, actrița folosește psihonutriția, pentru a nu lăsa sentimentele și încărcătura puternice dinaintea unor filmări să o facă să renunțe la dieta strictă.

Ana de Armas a plecat din America de Sud după ce a devenit majoră, în 2007, când a ajuns la Madrid, unde a jucat într-un serial care a avut mare succes în Spania, ”El internado”.

Șapte ani mai târziu a luat o decizie radicală și a plecat în Statele Unite ale Americii, pentru a-și încerca norocul la Hollywood. Decizia s-a dovedit a fi extrem de inspirată, Ana de Armas ajungând în prezent una dintre cele mai apreciate actrițe.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: