image
Sursa foto: Mariana Osipciu//Facebook

Poliția, despre copilul găsit mort la Hâncești: „Ar fi alunecat; NU au fost depistate semne de moarte violentă”

Reprezentanții poliției oferă detalii despre descoperirea macabră de la Hâncești, în urma căreia a fost depistat în toaleta casei cadavrul băiețelului de 6 ani. Potrivit poliției, pe corpul micuțului nu au fost depistate semne de moarte violentă.

Toaleta casei era construită din ciment, iar forțele de ordine spun că gaura era destul de mare, astfel încât copilul ar fi putut cădea cu ușurință în interior, mai ales că era încălțat cu șlapii surorii sale mai mare. Astfel, acesta ar fi alunecat.

Poliția a explicat de ce nu s-a verificat din start mai minuțios toaleta din curtea casei.

„Din start s-a făcut examinarea vizuală. Părinții automat au spus că copilul a fost răpit, astfel încât s-au efectuat măsuri în acest sens. Astăzi s-a făcut cercetare la fața locului cu laboratorul special și s-a depistat cadavrul. Noi am depistat cadavrul, după ce am fărâmat veceul. Era un veceu standard și copilul putea cădea singur. Copilul nu avea semne de moarte violentă. WC era construit din ciment, era ermetic”, a declarat în cadrul unui briefing șeful Direcției combaterea crimelor grave a IN, Igor Zglavuța.

Noutăţile partenerilor

comentarii: