image
Sursa foto: mancity.com

ŞOC TOTAL în fotbalul internaţional: Kevin de Bruyne pleacă de la Man City şi se transferă la alt GIGANT

Mijlocaşul Kevin de Bruyne ia în calcul să plece de la Manchester City, anunţă presa belgiană.

Conform publicaţiei Sport/Foot, starul belgian este nemulţumit de faptul că actuala campioană a Angliei nu va evolua în următoarele două ediţii ale Ligii Campionilor şi ia în considerare transferul la Real Madrid.

Kevin de Bruyne a strălucit pe Santiago Bernabeu, pe 26 februarie, atunci când Manchester City a învins-o pe Real Madrid, scor 2-1, în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor. Belgianul a reuşit un assist la golul de 1-1, marcat de Gabriel Jesus, apoi a adus victoria cetăţenilor după ce a transformat o lovitură de la 11 metri. Returul ar fi trebuit să aibă loc pe 17 martie, dar a fost amânat din cauza epidemiei de COVID-19.

Peşedintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, este un mare admirator al lui Kevin de Bruyne şi vrea să îl aducă în vară pentru a-l înlocui pe Luka Modric, căruia îi expiră contractul cu galacticii.

În vârstă de 28 de ani, starul belgian joacă pentru Manhcester City din 2015, atunci când a fost transferat de la VfL Wolfsburg pentru 76 de milioane de euro. Între timp cota lui Kevin de Bruyne s-a dublat, ajungând la 150 de milioane de euro. 209 meciuri, 50 de goluri şi 86 de pase decisive a strâns belgianul în tricoul lui Manchester City.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: