image
Sursa foto: Getty Images

A doua tragedie în câteva zile în familia lui Floyd Mayweather. A murit unchiul său

Tragedie în familia lui Floyd Mayweather. Unchiul său, Roger Mayweather, a decedat, la vârsta de 58 de ani.

Roger era foarte apropiat de Floyd, pe care l-a și antrenat în mare parte din cariera sa, de mai multe ori, dar cel mai mult în perioada 2000 și 2012. El a fost unul dintre membrii-cheie datorită căruia cel supranumit "Money" a ajuns campion mondial la 5 categorii de greutate.

Presa americană susține că încă nu se știe cauza decesului, însă este cunoscut faptul că Roger Mayweather avea probleme de sănătate de câțiva ani. El suferea de diabet, pe lângă problemele mentale. De fapt, chiar și Floyd a spus, în 2015, că: "unchiul meu, Roger, și-a pierdut mult din amintirile boxului. Abia a trecut de 50 de ani, dar pare că ar fi un bătrân de 80".

În 2016, Roger Mayweather a dispărut de acasă, însă din fericire, a fost găsit de autoritățile americane.

Roger Mayweather, care era supranumit "Black Mamba", a fost primul campion mondial din familie, chiar la două categorii de greutate. Roger a deținut titlul WBA la categoria superpană, între 1983 și 1984, și pe cel WBC la mijlocie-mică, între 1987 și 1989. El a mai câștigat apoi centura IBO la categoria semimijlocie, pe care a deținut-o între 1994 și 1995.

În cariera sa la profesioniști, Roger Mayweather a boxat în 72 de meciuri, în care a obținut 59 de victorii și 13 înfrângeri. S-a retras în 1999.

Roger mai are doi frați, ambii foști pugiliști: Jeff și Floyd senior, care este tatăl starului Floyd Mayweather jr.

Pe 12 martie, mama celor trei copii ai lui Floyd Mayweather, Josie Harris, a fost găsită moartă în maşina sa de către poliţişti într-o localitate din California. Deocamdată, decesul nu este considerat unul care să provoace suspiciuni.

În vârstă de 40 de ani, Josie Harris a avut o relaţie turbulentă cu marele campion. Floyd Mayweather a petrecut câteva luni în închisoare în 2010 pentru că a agresat-o.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: