image
Sursa foto: digisport.ro

Ronaldo zâmbește din nou: Lovitură uriașă pentru cea care l-a acuzat de viol; Anunțul avocatului

Noi detalii despre cazul de viol în care este implicat Cristiano Ronaldo. Avocații fotbalistului au mers la Las Vegas, acolo unde ar fi avut loc presupusul incident în 2009, și au discutat cu poliția locală, care a decis în urmă cu două săptămâni să redeschidă cazul.

Mundo Deportivo, care citează presa portugheză, scrie că reprezentanții lui Ronaldo au fost foarte satisfăcuți după discuțiile avute cu autoritățile din SUA care se ocupă de caz. Avocatul Peter Christiansen este încrezător că povestea va avea un final fericit pentru clientul său, după acuzațiile de viol ale lui Kathryn Mayorga.

Christiansen a fost la Las Vegas pentru a discuta cu detectivii care investighează cazul și semnalele sunt pozitive, scrie sursa citată. Portughezii dau asigurări că "avocatul este satisfăcut de rezultatul discuțiilor cu poliția". Christiansen este convins că totul se va termina cu bine pentru Ronaldo.

"Documentele care se presupune că ar conține declarații ale domnului Ronaldo și care au fost reproduse în presă sunt pure invenții.", susține avocatul starului portughez, după ce Der Spiegel a publicat ceea ce se presupune a fi contractul prin care victima a acceptat să păstreze tăcerea în schimbul unei sume de bani.

Christiansen a explicat că un hacker ar fi furat acele documente și că părți importante ale contractului au fost modificate sau fabricate.

Cristiano Ronaldo ar fi ajuns la un acord cu Kathryn Mayorga, în 2009, iar acesta presupunea ca femeia să păstreze tăcerea în schimbul sumei de 375.000 de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: