image
Sursa foto: Getty Images

Mayweather nu se dezminte: Fostul mare boxer a încălcat din nou regulile și a fost taxat de fani

Controversatul Floyd Mayweather a stârnit critici din partea fanilor săi, după ce ar fi încălcat din nou regulile privind distanțarea socială.

Fostul pugilist, care s-a retras din box neînvins, s-a întors la un antrenament în ring, având alături câțiva membri din echipa sa. Locul în care aceștia se aflau se bănuiește a fi chiar sala de forță a lui Mayweather, din Las Vegas, scrie The Sun.

În imaginile apărute pe Twitter, cei care au intrat în contact cu Mayweather fie nu aveau mască de protecție, fie nu purtau mănuși.

Comentariile fanilor nu au întârziat să apară, ei criticând faptul că fostul mare puglist nu respectă regulile privind distanțarea socială.

"Deci toată lumea trebuie să stea în casă, mai puțin Mayweather?" și "Frumoasă distanțare socială" au fost două dintre comentariile postate la clipul în care Mayweather este protagonist.

Deși SUA este cea mai afectată țară din întreaga lume de pandemia de coronavirus, cu mai mult de 980.000 de persoane confirmate pozitiv cu COVID-19, dintre care peste 55.000 și-au pierdut viața, Mayweather a considerat, în urmă cu aproximativ o săptămână, că este momentul oportun pentru o ieșire cu bicicleta, alături de prieteni, în Los Angeles.

Chiar dacă unii dintre prietenii fostului luptător purtau măști, Mayweather nu a luat niciun fel de măsură de protecție, iar imaginile au făcut rapid înconjurul internetului.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: