image
Sursa foto: Getty Images

Ole Gunnar Solskjaer va avea un salariu mai mare decât Klopp și Sarri: Cifrele contractului, dezvăluite

Ole Gunnar Solskjaer, 46 de ani, a fost confirmat joi şi pentru sezonul viitor la Manchester United de către vicepreşedintele executiv al clubului, Ed Woodward, cel care l-a adus în decembrie în locul lui Jose Mourinho. Norvegianul va avea un salariu mai mare decât alți antrenori de top precum: Jurgen Klopp, Unai Emery și Maurizio Sarri.

Ole Gunnar Solskjaer i-a convins pe oficialii de la Manchester United cu 14 victorii în 19 partide că merită să rămână pe Old Trafford. Acesta a semnat un contract valabil pe 3 sezoane și va încasa un salariu în valoare de 7,5 milioane de lire (8,7 milioane de euro)/ sezon.

Astfel, Solskjaer îi depășește pe Maurizio Sarri (5 milioane de lire), Unai Emery (6 milioane de lire) și Jurgen Klopp (7 milioane de lire). Din Premier League, Mauricio Pochettino și Pep Guardiola încasează mai mult, 8,5 milioane de lire, respectiv 15 milioane de lire.

Demis în decembrie, Jose Mourinho avea un salariu dublu față de cel al lui Solskjaer. Portughezul avea un salariu de 15 milioane de lire.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: