image
Sursa foto: politia.md

Furt în proporții deosebit de mari la Călărași: O femeie a rămas fără 400.0000 de lei // VIDEO

Furt în proporții deosebit de mari la Călărași. Un individ în vârstă de 30 de ani a pătruns în gospodăria unei femei de unde a sustras peste 400.000 de lei. Poliția a reținut suspectul.

Totul a avut loc la data de 2 iunie curent în satul Hârbovăț din Călărași, poliția fiind alertată de femeia stăpâna casei în vârstă de 52 de ani. Victima a declarat polițiștilor că la 2 iunie, în intervalul de timp 08.00 – 12.00, în timp ce nu era acasă, i-a fost vandalizată locuința și i-a fost sustrasă o sumă mare de bani.

La fața locului forțele de ordine au stabilit că din locuința femeii au fost furați din safe un pistol traumatic, mijloace bănești în sumă de 12 400 de EURO, 144 500 lei MD și 35 000 de ruble. Suspectul a pătruns

Ulterior poliția a reținut un bărbat în vârstă de 30 de ani din Călărași, care, în timpul audierilor, și-a recunoscut vina.

În urma măsurilor de investigație, atât banii sustrași, cât și pistolul au fost depistați într-o parcela împădurită de la marginea localității. Bunurile sustrase urmează să fie restituite proprietarului.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală, iar bărbatul riscă până la 12 ani de închisoare.

Noutăţile partenerilor

comentarii: