image
Sursa foto: dse.md

Accident groaznic la Strășeni: O mașină s-a tamponat cu un tren de pe ruta Sankt-Petersburg-Chișinău

Accident grav la Stășeni. Un automobil de marca Nissan s-a tamponat cu un tren de pe ruta Sankt-Petersburg-Chișinău pe trecerea de cale ferată. Un bărbat de 65 de ani a murit.

Teribilul accident s-a produs în preajma localității Tătărăști, raionul Strășeni. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 08:34.

Potrivit datelor IGSU, un automobil de marca Nissan s-a tamponat cu un tren de pe ruta Sankt-Petersburg- Chișinău pe trecerea de cale ferată. La fața locului a intervenit un echipaj de salvatori, care au stabilit că în urma impactului o persoană a rămas blocată între fiarele autoturismului.  

În urma intervenției, angajații IGSU au extras corpul neînsuflețit a unui bărbat în vârstă de 65 de ani, iar a doua persoană, care se afla în autoturismul accidentat, un bărbat în vârstă de 64 de ani, a fost extras din autovehicul de martorii accidentului. Acesta a fost preluat de o ambulanță și transportat la spital. Cauza și circumstanțele accidentului rutier urmează a fi stabilite ulterior.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: